Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liderii FNME decid duminică dacă fac proteste

Circa 150 de lideri din Federaţia Naţională Mine Energie se întâlnesc duminică, la ora 10.00, la Rovinari, pentru a stabili dacă declanşează proteste, urmare a nemulţumirilor legate de activitatea administraţiei Complexului Energetic Oltenia. "Sfidează în continuare oamenii, nu respectă înţelegerile scrise, parafate şi întregistrate la ITM", a spus liderul Constantin Mitrescu despre administraţie. Acesta a dat exemplul faptului că în februarie s-a stabilit să se revină la plata a opt ore de noapte cu spor de 25% şi banii să se dea retroactiv pe ianuarie. "Acum vine din nou şi spune că se rezolvă în martie. Nu poţi să faci la infinit asta", a spus Mitrescu.

Preşedintele SMEO, Gabriel Căldăruşe, spune că Mitrescu face proteste pentru propria greşeală. "A fost preşedinte de comisie mixtă atunci, în locul lui Marciuc, dar a uitat să menţioneze în procesul verbal această înţelegere cu administraţia, privind plata orelor de noapte, iar acum tot el anunţă proteste", a spus Căldăruşe. "Sigur se rezolvă marţi", a adăugat liderul SMEO, pe 15 martie fiind o nouă şedinţă a comisiei mixte sindicate - administraţie.

Vizualizări: 3,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: