Liderii sindicali, convocați la CE Oltenia. Discuții cu ministrul Energiei

Liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia au fost convocați la sediul Direcției Miniere din Târgu Jiu, joi, la ora 11.45. Se caută noi soluții pentru a-i face pe cei opt mii de mineri să reia lucrul.

Joi dimineața Termocentrala Rovinari mai lucra cu două grupuri, unul urmând a fi oprit în cursul zilei, iar celălalt vineri. Un alt grup a fost oprit în noaptea de miercuri spre joi.

Termocentrala Turceni lucra cu un grup din patru, termocentrala de la Ișalnița cu ambele grupuri, dar mai are cărbune pentru 3-4 zile, la termocentrala din Craiova lucrează cu un grup din două, încercând să drămuiască lignitul pentru a nu lăsa orașul fără agent termic. (A.A.)

update: „Ministrul Energiei Anton Anton împreună cu secretarul de stat Doru Vișan vor avea în cursul zilei de astăzi, 17 ianuarie 2019, o nouă întâlnire cu liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, ca urmare a reluării grevei în carierele CEO. Discuțiile vor avea loc începând cu ora 12:00 la sediul Prefecturii din Târgu-Jiu. Menționăm că la finalul întâlnirii, ministrul Anton Anton va susține o conferință de presă în care va prezenta concluziile acestor discuții”, se arată într-un comunicat al Ministerul Energiei.

Vizualizări: 5,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: