Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minerii din CE Oltenia continuă greva

Oferta administrației de majorare a salariilor cu până la 700 de lei brut a fost respinsă de minerii aflați în întrerupere spontană de activitate. Greva continuă la Jilț Sud, la Lupoaia, la Roșiuța, la Pinoasa și în alte cariere.

Doar de la Cariera Jilț Nord au venit semnale privind reluarea activității, aceasta fiind cariera la care a început protestul acum cinci zile.

Stocurile de cărbune au scăzut îngrijorător, cea mai gravă situație fiind la Termocentrala Rovinari, care mai are lignit pentru o zi.

Propunerea administrației a fost:
1. Acordarea unui adaos lunar, începând cu 01.03.2019, astfel:
- 700 lei brut pentru personalul muncitor din activitatea de producție și mentenanță;
- 500 lei brut pentru conducatori formatii de lucru;
- 400 lei brut pentru personalul de conducere din activitatea miniera si energetica(sef/adjunct sectie, atelier,sector, schimb, etc).
2. Acordarea de vouchere de vacanță incepand cu data de 01.05.2019, in sumă de 1450 lei;
3. Identificarea unei soluții privind incadrarea adaosului prevazut de anexa nr 7, pct D5 la CCM in aceeași categorie cu adaosurile de la pct D6 si pct D7.

Nicio federație nu a semnat un acord cu administrația, fiecare dorind să afle mai întâi care este părerea oamenilor aflați în grevă încă de vineri seara. (A.A.)

Vizualizări: 6,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: