Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia susține că se lucrează în două cariere

Complexul Energetic Oltenia a dat miercuri dimineața un comunicat de presă în care susține că minerii de la carierele Jilț Nord și Jilț Sud au reluat activitatea. Un salariat de la Jilț Sud a infirmat această informație. "Nu lucrăm. Era un mușuroi de cărbune pe jos și îl puserăm în vagoane, atât", a spus acesta. "Nici dacă ajungem să mâncăm numai eugenii nu renunțăm la grevă", a scris un altul pe pagina de socializare.

De la Jilț Nord informațiile sunt contradictorii. Se pare că la prima oră salariații au mers spre utilaje, pentru că liderii de sindicat le-au spus că peste tot a încetat greva, după care au aflat de la colegii lor că în celelalte cariere greva continuă.

Cert este că sunt în continuare în grevă minerii din bazinele miniere de la Rovinari și Motru. Conducerea companiei a fost chemată la discuții la premierul Dăncilă miercuri, la prânz. (A.A.)

Vizualizări: 5,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: