Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ședință de urgență la guvern, din cauza grevei din minerit

Premierul Viorica Dăncilă a convocat de urgență miniștrii la Guvern, din cauza situației de la Complexul Energetic Oltenia, acolo unde angajații refuză să intre la muncă din cauza salariilor pe care le consideră prea mici.

Din cauza acestei greve, prețul la energie a explodat în România, iar premierul a decis să convoace o ședință de urgență, la care sunt invitați miniștrii cu atribuții în acest domeniu, dar și reprezentanții sindicali și directorii companiilor din energie. Întâlnirea va începe la ora 12.00.

Stocurile de cărbune mai asigură funcționarea termocentralelor pentru câteva zile, iar România nu are capacități cu care să înlocuiască în piață energia asigurată de acestea. Administrația a propus o creștere a salariilor cu până la 700 de lei brut, dar minerii nu au încetat protestul. (A.A.)

Vizualizări: 9,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: