Liderii sindicali din CE Oltenia au ajuns să se ia la palme

Liderul sindical din zona Motru, Nicu Bunoaica, susţine că îl va da în judecată pe Constantin Creţan, cu care este coleg în Federaţia Energetica, pe motiv că acesta l-ar fi agresat. Creţan neagă acuzaţiile. Incidentul ar fi avut loc la un hotel din Predeal.

Nicu Bunoaica a spus că s-a certat cu Creţan la Consiliul Federal al Federaţiei Energetica, desfăşurat, săptămâna trecută, la Predeal. Bunoaica spune că a întrebat de ce a fost semnat contractul colectiv de muncă al CE Oltenia, cu diminuarea unor sporuri. Bunoaica spune despre Creţan că este un lider vândut, argumentând prin faptul că a fost angajat la CEO pe o funcţie de referent. „Este un lider vândut, care îşi petrece timpul la Târgu Jiu, la Paris, în Grecia. Nu mi se pare normal, din moment ce noi avem oameni în greva foamei, pentru că nu sunt mulţumiţi de salarii. M-a bruscat, nu am reacţionat, pentru că sunt un om cu capul pe umeri. Îl voi da în judecată, am imagini, am martori pentru ceea ce s-a întâmplat”, a spus Bunoaica. „Nu m-a bătut, mi-a pus palma în faţă şi m-a împins”, a mai spus Bunoaica.

Constantin Creţan neagă faptul că l-ar fi lovit pe Bunoaica. „Sunt minciuni, nici nu am avut discuţii cu el”, a spus Creţan. Acesta a negat vehement că ar fi făcut aşa ceva, chiar şi atunci când i s-a spus că Bunoaica a cerut hotelului la care s-a produs incidentul imaginile de pe camerele de supraveghere.

Constantin Mitrescu, preşedintele Sindicatului „Energia” Rovinari, care face parte din altă federaţie sindicală şi este un critic al celor doi, a spus că liderii aşa-ziselor sindicate independente au ajuns să se acuze între ei de trădare, după ce ani în şir au adus astfel de acuzaţii nedrepte celor din Federaţia Naţională Mine Energie.

Vizualizări: 3,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: