Liderul PNL Gorj, după plecarea primăriței: Cred că e din alt film

Senatorul Ion Iordache a reacționat după ultima plecare din PNL Gorj.  Irina Cojocaru, primărița din Bumbești-Pițic, a schimbat radical taberele politice înainte de alegeri. 

Ion Iordache a declarat într-un interviu la Radio Infinit că partidul i-a oferit cele mai multe lucruri localității pe care o conduce Irina Cojocaru.

“Echipa PNL a făcut cele mai multe lucruri pentru comuna Bumbești-Pițic. Și eu am nemulțumiri, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne spălăm rufele în public. Deja ne ducem în altă zonă. În situația de la Bumbești-Pițic, eu cred că i-a oferit PNL mai mult decât putea să-i ofere alt partid. I-a oferit privilegiul de a fi președintele organizației de femei și este lucru mare să conduci femeile liberale din județ și să fii un model. A fost pusă în prim-planul tuturor acțiunilor și activităților noastre. Să pleci în altă parte eu cred că e din alt film, nu din ăla al responsabilității”, a declarat senatorul Ion Iordache.

Irina Cojocaru s-a fotografiat luni cu președintele Consiliului Județean și a pus poza pe Facebook. A doua zi a fost întrebată de jurnaliști dacă va trece la PSD. A spus că nu știe, dar că e sigură că va mai candida pentru încă un mandat, însă nu știe din partea cărui partid. În următoarea zi, era hotărâtă 100%. A fost anunțată de PSD drept viitorul candidat la Primăria Bumbești-Pițic. 

Vizualizări: 3,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: