Liga 2, în pauză istorică pentru meciurile naţionalelor

Campionatul Ligii 2 se află la prima sa pauză generată de meciurile naționalelor României. Pentru că mai multe echipe din Liga 2 dau jucători tineri la echipele naţionale, FRF a decis să acorde pauze şi echipelor din eșalonul doi atunci când e pauză în Liga 1. 


Campionatul Ligii 2 s-a întrerupt pentru prima dată în istoria sa, în sezonul 2021-2022, precum Liga 1, pe perioada în care naționalele României au meciuri. Prima pauză are loc chiar în aceste zile, astfel că etapa a şasea se va disputa la finalul săptămânii următoare. 

La finalul acestei săptămâni, în eșalonul secund nu s-au mai desfășurat partide oficiale, urmând a se relua weekendul următor.

După câteva zile libere în urma etapei a 5-a, echipele din Liga 2 și-au reluat antrenamentele, iar această perioadă este folosită de antrenori pentru a suda mai bine relațiile între jucători, unele dintre echipe alegând chiar varianta unui minicantonament. Nu a fost cazul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu care a rămas să pregătească meciul cu Hermannstadt din etapa următoare. Iniţial echipa avea programat un meci amical cu FCU Craiova, la Târgu Jiu, dar lucrările de la Terenul de joc le-au dat peste cap planurile celor de la ACS Viitorul.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: