Start ratat de sezon pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

Numai două puncte a acumulat în cinci meciuri echipa ACS Viitorul Târgu Jiu în noul sezon de Liga 2. Formaţia care cocheta în urmă cu un an cu primele locuri din clasament acum este printre ultimele din eşalonul doi.

ACS Viitorul Târgu Jiu a schimbat un întreg lot de 18 jucători în pauza de vară şi a lăsat să plece cei mai buni jucători. Din ce a mai rămas şi câteva plombe de la Pandurii, precum şi o serie de juniori transferaţi sau împrumutaţi, antrenorul Cristian Lupuţ se chinuiește acum să încropească o echipă omogenă, dar până acum nu i-a ieşit nimic, doar o victorie norocoasă în meciul de cupă cu Pandurii, unde a contat sclipirea pandurului Felipe Acosta, jucător cedat de rivala din oraş sub formă de împrumut.

Comparând situaţia de acum cu reuşitele lui Flavius Stoican din sezonul trecut se poate spune că echipa care se lupta pentru play-off este acum una dintre dezamăgirile acestui start de sezon.

Antrenorul Cristian Lupuț a explicat cum se vede situația din interior și care sunt motivele unui început atât de slab al formației sale. „Lucrurile au fost clare de la începutul sezonului, există sprijin, încredere. Știam că o să fie foarte dificil, pentru că a plecat o echipă, iar acum trebuie formată altă echipă. Dacă aveam echipa de anul trecut și aveam doar două puncte, era o problemă mare. Acum, sunt jucători foarte buni ca valori individuale, dar e nevoie să facem o echipă”, a spus tehnicianul pentru liga2.ro, referitor la problemele echipei sale.

ACS Viitorul a rămas fără 16 jucători în vară, la expirarea contractelor iar alţii doi au plecat la începutul noului sezon.

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: