Marin Golea rămâne la Pandurii. Decizia AGA, nestatutară

Asociații clubului Pandurii Târgu Jiu s-au reunit din nou să încerce schimbarea administratorului special Marin Golea dar nu au avut succes nici de această dată. Fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu, a explicat de ce este nestatutară propunerea de revocare.


Fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu,  consideră că revocarea administratorului special de la Pandurii, de către trei dintre membri asociaţi este nestatutară. Principalul creditor de la Pandurii spune că asociaţii nu înțeleg că deciziile pe care le iau în AGA vor fi desființate de instanța de judecată, dacă nu-și trimit reprezentanți în AGA conform statutului. ”AGA care a luat aceste decizii a fost nestatutară. Și decizia de revocare a domnului Golea este tot nestatutară după părerea mea, dar legea va spune acest lucru. Această tentativă șmecherească, să-și numească administratorul special și apoi să îl retragă, crezând că noi plecăm după fentă, va fi sesizată de organele abilitate care vor constata ca intenția este clară, cum au mai încercat și în trecut, de a încerca să ducă clubul în faliment. Nu își dau seama ca ar avea pe capul lor toți creditorii care sunt la masa creează. Marin Golea este administratorul special al clubului Pandurii numit prin Încheiere de ședință de către judecătorul sindic. Și va fi atât timp cât toate aceste demersuri făcute de asociați nu vor avea o finalitate definitivă. Cât timp există hotărâri care sunt contestate el rămâne în continuare să gestioneze în momente foarte delicate, cum sunt cele de acum, insolvența clubului, având în vedere faptul că are meritul de a fi recuperat resursele financiare care pot să scoată, cu o strategie bine gândită, clubul din insolvență. A plătit salariile la aproximativ 300 de sportivi și la angajați și a găsit resurse financiare pentru continuarea activității”, a explicat Condescu la Radio Infinit, precizând că demersurile asociaţilor vor fi anulate de instanţă ca şi până acum: “Nu înțeleg odată ca AGA Pandurii Târgu Jiu este o noțiune distinctă care conduce o societate distinctă și în plan sportiv și  pe plan economic, și, până când nu își vor nominaliza oamenii care,  conform statutului, care este constituția unei unități economice și sportive, după care se conduce întreaga activitate, și vor trimite acolo oameni care nu au calitatea să îi reprezinte în AGA, toate aceste demersuri vor fi anulate în instanță”.

Trei dintre cei patru membri asociați ai clubului Pandurii s-au întâlnit şi au propus,luna trecută, schimbarea administratorului Marin Golea care, este în continuare la Pandurii.

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: