Liviu Cotojman: “Weber nici nume de român nu are!”

Pe final de campanie electorală, Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia, a ținut să facă o serie de precizări referitoare la candidatul propus de USL pe Colegiul 2 Deputați.

“Nu mă așteptam ca, în această campanie, liderii USL să nu – și ceară iertare gorjenilor pentru prestația lamentabilă a deputatului Mugurel Surupăceanu. Timp de patru ani, nici el, nici senatorul Toni Greblă, n-au sprijinit în vreun fel comuna Roșia de Amaradia, nu ne-au dat nici “bună ziua!”. La fel au procedat și acum:  trio-ul Ponta – Călinoiu – Cârciumaru au forțat primarii să-l înlocuiască pe Surupăceanu 1 cu Surupăceanu 2, acest Weber pe care, acum două luni, nu-l cunoștea nimeni în zona noastră și care nici măcar nume de român nu are.  Cum să-i trimită oamenii vreo cerere, vreodată, când nu știu nici numele să i-l scrie?

Cum să trimitem acest om în Parlament când el este nul ca consilier local, la Tg Jiu, neavând nici un proiect propriu de hotărâre? Niciodată, un individ care nu e bun de consilier local nu va fi bun de parlamentar. Or, Dan Vîlceanu este prim-vicepreședintele PDL și liderul opoziției din Consiliul Județean. Sunt de necomparat. Weber umblă prin județ cu șefii Consiliului Județean, dar e târziu. El abia acum află denumirile comunelor! Porcul nu se mai îngrașă în ajun, nici dacă se dă ordin pe linie politică, credeți-mă!

Cum să voteze gorjenii un candidat care în campania electorală și-a cumpărat o limuzină de 2 miliarde lei vechi, chipurile, în semn de solidaritate cu sărăcia din majoritatea comunelor acestui județ?! Și - aș lansa o întrebare: din ce bani, de vreme ce majoritatea firmelor lui Weber sunt falimentare?

USL-ul a propus de data aceasta un candidat care până și la geografie este corigent. Eu l-am auzit, cu urechile mele, spunând că nu e nicio problemă dacă se mută excavatorul de la Roșia de Amaradia într-un alt perimetru, la Olteț, că e tot pe raza comunei noastre…  În realitate, perimetrul Olteț se află în Vâlcea, n-are legătură nici cu Roșia de Amaradia, nici cu Gorjul.

Faptul că nu-i interesează problemele oamenilor i-a făcut pe liderii USL să ignore oportunitatea redeschiderii carierei Bustuchin. Sunt pregătite toate documentele, există toate aprobările, dar lucrurile stau pe loc. Domnul Ciurel a motivat că sunt 230 de locuințe de strămutat. Fals, tot satul are 56 de locuințe, iar numai două sau trei, deja strămutate, ar fi afectate de frontul de lucru.

Nu în ultimul rând, dezmint manipulările liderilor PSD, care au lansat recent o inepție, că mi-aș dori să părăsesc PDL-ul. Dezmint categoric o asemenea variantă și îmi exprim încă o dată atașamentul față de PDL și, implicit, ARD", a spus Liviu Cotojman.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: