Localnici din Tismana, izolați în propriile gospodării

Mai mulți localnici din Tismana, satul Gornovița, au rămas izolați în propriile gospodării, după ce în fața gardului lor au fost săpate șanțuri pentru introducerea conductelor de gaze și apă. Constructorul nu le-a amenajat oamenilor o cale de ieșire din propriile locuințe. 

„Așa cum am fost învățați în ultimul timp, lucrările de execuție pentru gaze și apă încep să devină un calvar pentru cetățenii care încep să resimtă tot mai mult apăsarea și nepăsarea autorităților cot la cot cu firmele care execută aceste lucrări. Cum să lași o bătrânică și nu numai, pe ulița Craete din satul Gornovița, să rămână fără acces în și din afara gospodăriei tocmai de vineri și până luni? Am găsit-o lucrând să-și facă loc cu greu pentru a-și asigura acces către stradă. Cum puteți fi atât de nepăsători, atât de reci și cinici cei care derulați lucrări în bătaie de joc pentru acești oameni?

Mă refer atât la muncitori dar mai mult la cei care îi conduc. Rușine, sunteți plătiți foarte bine pentru a face lucrări de calitate, cetățenii să nu aibă disconfort, terenul să fie readus din nou la starea inițială fiindcă așa trebuie să procedați!“, a transmis consilierul local Costel Probaji.

Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: