Cartier "îngropat" în nămol. Cum explică primarul!

Revoltă într-un cartier din municipiul Motru! Oamenii sunt supărați că strada pe care locuiesc este plină de gropi și nămol. "Așa primar, așa asfalt", au comentat ei pe un site de socializare.

Pentru a ajunge la casele lor, oamenii care locuiesc pe Aleea Cerveniei merg prin nămol. Ei le-au transmis aleșilor locali că, dacă acum nu trec prin zona lor și nu se apleacă asupra problemelor de care se lovesc, să nu o facă nici în prag de alegeri.

"Așa arată Aleea Cerveniei, Cartier 8 Martie, în preajma sărbătorilor. Invităm onorabilii aleși locali la o plimbare prin zonă. Poate că așa își vor face mustrări de conștiință și nu vor mai cerși votul locatarilor. E o rușine pentru așa Municipiu!", a spus unul dintre motreni.

Un alt cetățean a afirmat că primarul se preocupă, cu precădere de zona în care locuiește el.

"Așa asfalt, așa primar! La el luminițe, la noi... fără cuvinte!".

În replică primarul Cosmin Morega a afirmat că în zonă s-au executat, în această perioadă, lucrări de către Aparegio, iar disconfortul cetățenilor era inevitabil.

"Așa sunt oamenii, când nu le faci sunt supărați că de ce nu au, când le faci, îi supără că se lucrează. În zona respectivă s-au realizat lucrări de canalizare ale Aparegio. Cel care a făcut fotografiile este chiar un angajat al Primăriei Motru. În momentul de față, strada deja a fost asfaltată, dar vremea este de așa natură, plouă de aproape trei săptămâni, este normal să mai fie nămol", a afirmat Cosmin Morega, primarul Municipiului Motru.

Galerie foto




Vizualizări: 2,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: