Localnicii au apă la două zile. Ce promite primarul!

Veşti bune pentru localnicii din comuna gorjeană Scoarţa. Autorităţile locale promit că, începând din acest an, problemele legate de sistemul de alimentare cu apă vor fi doar o amintire neplăcută. Ion Stamatoiu îi asigură pe cetăţenii din localitate că vor avea apă în permanenţă.

Problema apei potabile din satele comunei Scoarţa este ca şi rezolvată. Dacă până acum, atunci când era secetă, alimentarea cu apă a localităţii era restricţionată, acest lucru nu se va mai întâmpla. "Problema apei potabile la nivelul comunei Scoarţa va fi rezolvată până la sărbătorile de Paști, zicem noi, dacă vremea ne va permite. O să începem în perioada imediat următoare să mai forăm un puţ pe unul din terenurile cumpărate de la un localnic de aici, care s-a mutat în alt judeţ. Preţul a fost bun, mai ales că omul nu a mai pus problema când i-am spus ce vrem să facem cu terenul. Vreau să vă spun că ajunsesem să dăm apă la oameni cu program, chiar şi o dată la două zile în perioadele secetoase", a precizat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarţa.

Satele care au probleme la sistemul de alimentare cu apă sunt Pişteştii din Deal, Bârca, Linia Mare, Lintea, Salcia, Deatcu, Lazuri şi în perioade de secetă îndelungată şi satul Budieni.

Puţul va fi forat cu bani de la bugetul local. Investiţia aceasta este de aproximativ 470.000 de lei. Autorităţile locale susţin că, dacă nici acest puţ nu va rezolva problema, în mod sigur va mai fi forat unul.

Vizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: