Primăria care a reabilitat numai 3 drumuri săteşti în 25 de ani

Deşi pare greu de crezut, în judeţul Gorj există o comună unde timp de 25 de ani au fost reabilitate numai 3 drumuri săteşti. În condiţiile în care sunt comune cu drumurile modernizate în proporţie de 100%, la Licurici interesul administraţiei locale pentru drumuri a început abia în urmă cu doi ani.

În acest moment, situaţia drumurilor săteşti şi comunale din Licurici nu este tocmai bună. "Avem o finanţare prin Compania Naţională de Inveştiţii de 2.600.000 de lei pentru modernizarea a 2,8 kilometri de drum în satele Frumuşei şi Totea. Am mai alocat de la bugetul local 500.000 de lei pentru asfaltarea a 950 de metri de drum sătesc în Licurici. Vreau să vă spun că în ultimii doi ani am început să ne ocupăm de drumuri", a precizat viceprimarul cu atribuţii de primar, Vasile Măciucă.

Cert este faptul că până acum localnicii s-au mulţumit cu drumurile cârpite de autorităţile locale. "În 25 de ani s-au făcut numai 3 drumuri săteşti. Sunt astea de care vorbim. De când sunt eu viceprimar am mai pietruit la ele, dar de asfaltat niciodată. Dacă vremea ţine cu noi, eu cred că până în iunie vor fi gata. În plus vrem să începem şi drumurile din satul Negreni şi mai ales să cadastrăm un drum şi să-l transformăm din drum forestier în comunal. Acest drum va lega satul Negreni de satul Totea", a mai spus Vasile Măciucă.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: