Localnicii unui oraș din Gorj vor să obțină bani prin Fondul de Tranziție Justă

Mai mulți localnicii din Tismana sunt interesați să obțină bani din Fondul pentru o tranziție Justă. În acest sens, autoritățile locale au organizat mai multe întâlniri informative, în special cu tinerii interesați să dezvolte afaceri cu bani europeni.  Pe Fondul de Tranziție Justă, Gorjul are o alocare de peste 500 de milioane de euro.

Mai mult decât atât, se poartă discuții și pentru aderarea orașului la un GAL în vederea atragerii de fonduri pentru dezvoltarea localității.

”În momentul de față suntem în discuții pentru aderarea la GAL Isverna și apoi în mod sigur o să putem să atragem și noi fonduri pentru investiții în comună, dar și cetățenii pentru a dezvolta afaceri. Până în acest moment, bani europeni nu s-au prea adus la Tismana. În plus de asta  am avut mai multe întâlniri cu tinerii din Tismana care sunt interesați să obțină bani prin Fondul pentru o Tranziție Justă. Mulți vor să facă diferite ateliere, dar vor să facă și producție la Tismana”, a declarat Petre Remetea, primarul din Tismana.

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: