Locuințe de serviciu pentru medicii din Novaci

Primăria Novaci construiește locuințe de serviciu ce vor fi oferite medicilor și profesorilor care lucrează în orașul de la poalele munților. În total, vor fi realizate 20 de unități locative. Autoritățile au lansat licitația și caută o firmă care să se ocupe de lucrări. Valoarea investiției este de mai bine de patru milioane de lei. Apartamentele ar putea fi repartizate anul viitor.

"Contractul are ca scop execuția de lucrări de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, aferente obiectivului de investiție „Locuințe de serviciu, Județul Gorj, Orașul Novaci, strada Eroilor, nr. 3” totalizând 20 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+3E", se arată în anunțul primăriei.

Valoarea proiectului este de 4,2 milioane de lei, fără TVA. Până pe 10 februarie, constructorii interesați de lucrare pot depune documentația necesară.

Lucrarea este finanțată prin Agenția Națională pentru Locuințe. Blocul va avea 10 apartamente cu două camere, cinci apartamente cu trei camere și cinci garsoniere. Edilul Dumitru Leuștean a anunțat că locuințele vor fi destinate medicilor și profesorilor care lucrează în orașul Novaci pentru a-i scăpa de corvoada navetei zilnice și pentru a-i încuraja să profeseze în orașul de sub munte.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: