Locuri de joacă pentru copiii dintr-o comună gorjeană

Mai multe locuri de joacă au fost amenajate cu bani de la bugetul local în comuna gorjeană Dănești. Spațiile pentru copii au fost create în apropierea unităților de învățământ, dar și în zonele unde s-a solicitat acest lucru.

Până în acest moment, la nivelul comunei Dănești s-au creat trei locuri de joacă, însă autoritățile locale și-au propus ca până la finele acestui an să mai amenajeze încă pe atâtea.

”Am reușit să creăm câteva locuri de joacă la nivelul comunei Dănești. Este vorba de 3 spații unde copiii se pot juca și, până la sfârșitul acestui an, ne-am propus să mai executăm încă trei. Acum sunt la Văcarea și la Barza, mai exact în apropierea unităților de învățământ și am mai făcut unul la Brătuia, pentru că sunt foarte mulți copii în acel sat și cerința era foarte mare. Investiția este de aproximativ 50.000 de lei și a fost realizată cu bani de la bugetul local”, a declarat Mădălin Paliță, primarul din comuna Dănești.

La nivelul comunei Dănești nu exista niciun spațiu de joacă, acestea fiind primele de care micuții din localitate se pot bucura.

Vizualizări: 1,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: