Afectați de vijelii și grindină, riscă să rămână cu ochii în soare

Localnicii din comuna gorjeană Polovragi sunt îndemnați să ceară pagube după ce vijeliile le-au afectat casele ori culturile agricole. Condiția este, anunță primăria, ca acestea să fie asigurate. Așa că este puțin probabil ca oamenii păgubiți să mai primească vreun leu după stricaciunile provocate de vremea capricioasă pentru că puțini sunt cei care își asigură locuințele sau culturile agricole.

Ploile, vântul și grindina din ultimele săptămâni au provocat pagube importante în multe zone din județul Gorj, iar mulți dintre cei afectați riscă să nu poată fi despăgubiți pentru că nu aveau bunurile asigurate.

Autoritățile din comuna gorjeană Polovragi au anunțat că localnicii pot solicita despăgubiri după calamitățile din această lună. Singura condiție este ca aceștia să fi avut totul asigurat.

"Vă informăm că persoanele fizice și juridice care au avut asigurări pe locuințe, anexe gospodărești sau/și culturi agricole, pot solicita de la Primăria Comunei Polovragi copie a procesului verbal care confirmă calamitățile din data de 05.08.2021. De asemenea, la solicitare se poate elibera și adeverință cu nomenclatorul stradal pentru locul pagubei", a transmis primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

Grindina, ploile și vântul puternic au distrus, în această lună, solarii, păduri și au luat pe sus acoperișuri.

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: