Locuri de muncă în primării şi şcoli

Noi locuri de muncă în judeţul Gorj. Primăria Ioneşti organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de consilier şi referent. Postul de consilier, gradul profesional debutant, se află în cadrul Compartimentului Agricultură, Cadastru şi Topografie. Cel de referent, gradul III, se află în  cadrul Compartimentului Contabilitate. Ultima zi de depunere a dosarelor este 27 septembrie, proba scrisă urmând să aibă loc pe 10 octombrie.

Liceul Tehnologic Bîlteni face şi el angajări. Aici se caută un îngrijitor cu jumătate de normă pentru învăţământul preşcolar şi un muncitor cu normă întreagă. Se cer doar studii medii sau generale, iar vechimea nu este o condiţie. Concursul are loc în data de 29 septembrie.

În seria celor care angajează se află şi Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, care caută secretară cu jumătate de normă. Condiţiile sunt studii superioare de lungă durată, vechime patru ani în specialitate şi cunoştinţe de utilizare PC. Proba scrisă are loc pe 2 octombrie, proba practică pe 5, iar interviul pe 6 octombrie.

Vizualizări: 3,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: