Locuri de muncă la primăria Bumbeşti Jiu

Primăria orașului Bumbești Jiu organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii. Este vorba despre consilier pentru compartimentul Juridic și inspector pentru compartimentul Impozite și Taxe Locale, Urmărire Creanțe Bugetare.

Candidaţii care vor să aplice pentru postul de inspector Clasa I, Grad superior, în cadrul Compartimentului Impozite și Taxe Locale, Urmărire Creanțe Bugetare trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţe Economice și vechime minimă în specialitatea studiilor de șapte ani.

Dosarele depun la sediul insituţiei până la data de 20 martie. Proba scrisă va avea loc pe data de 31 martie. Data și ora probei de interviu vor fi afișate pe site-ul instituției odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Pentru postul de consilier juridic, Clasa I, Grad superior, în cadrul compartimentului Juridic, persoanele interesate au nevoie de: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Științe Juridice-Specializare Drept și vechime minimă în specialitatea studiilor de șapte ani.

Dosarele se pot depune până la data de 20 martie. Proba scrisă va avea loc pe data de 30 martie. Data și ora probei de interviu vor fi anunțate ulterior.

Vizualizări: 1,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: