Logică strâmbă a PNL legată de şefii CE Oltenia

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică, este acuzat de liberali că lucrează cu aceiaşi directori pe care i-a avut şi fostul director Ciurel. Dând dovadă de fracturi de logică, aceiaşi liberali susţin că Ciobotărică face eforturi uriaşe să numească directori de la PNL, care nu mai prididesc cu refuzurile.

Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a făcut referire la o serie de directori numiţi de Laurenţiu Ciurel, fostul manager, și păstrați de actuala conducere. Vâlceanu susţine că Laurenţiu Ciobotărică lucrează tot cu echipa cu care Ciurel a distrus compania. ”Daniel Antonie a rămas director de Divizie Minieră, Ionel Paraschivu, director tehnic propus acum, șef UMC Roșiuța pe mandatul lui Ciurel, David Constantin, șef carieră Lupoaia și acum, Iustin Ioniță, șef și acum, Gheorghe Smărăndoiu, Viorel Vulpe. Blatul între Ciobotărică, PSD și restul este foarte clar. Avem aceiaşi oameni şi, culmea, vine cineva din minister despre cum Ciurel a distrus compania. Păi a distrus-o cu aceşti oameni”, a spus Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj.
La nici cinci minute distanţă, celălalt copreşedinte PNL, Tudor Barbu, îi ameninţă pe liberalii care lucrează la CEO cu radierea din partid dacă vor accepta posturi de conducere. ”Se fac încercări disperate pentru a se găsi câţiva liberali, notorii ca fiind liberali, pentru numirea lor pe diverse funcții în CEO, acum. Asta pentru că au nevoie, într-o încercare ilogică de descărcare morală în faţa gorjenilor, au nevoie de acești oameni să-i sacrifice. Oricare liberal care acceptă acum o funcție care nu este trecută printr-un concurs corect, organizat conform legii, se consideră a fi un om și imoral, și ilegal și non-liberal și va fi radiat instantaneu, va fi dat afară instantaneu”, a spus Tudor Barbu, copreședintele PNL Gorj.
Interesant este de Tudor Barbu şi Dan Vîlceanu lucrează în partid cu aceiaşi oameni cu care au lucrat predecesorii lor Dian Popescu şi Ion Ruşeţ, pe care îi acuză acum de tot felul de nenorociri.
REFUZ
Interesant este că Dan Vîlceanu, a cărui familie deţine firme care prestează servicii pentru Complexul Energetic Oltenia, susţine că a refuzat că participe la o selecţie de oferte pentru închirierea de utilaje. Asta pentru că nu a fost organizată licitaţie pe SEAP, ci doar o negociere fără anunţ de participare.

Vizualizări: 2,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: