Candidatul Cosmin Morega, prezentat de primarul Hanu

Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru, a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă. Morega a fost propunerea actualului primar Dorin Hanu. Acesta promite că-l va susţine inclusiv în campania electorală. Ba mai mult, este convins că Morega are capacitatea de a implementa noi proiecte la nivelul oraşului Motru. În aceeaşi conferinţă de presă au mai fost prezentaţi şi candidaţii la alte şapte primării din judeţ. Este vorba însă de primarii în funcţie.

Dorin Hanu, primarul oraşului Motru, consideră că pentru el a venit vremea de a spune “stop” administraţiei. „În viaţă, mulţi dintre noi spun „ajunge”, dar foarte puţini se ţin de cuvânt. Eu am avut curajul să spun „ajunge” în noiembrie anul trecut şi iată că mă ţin de cuvânt”, a declarat Hanu.
Actualul edil de la Motru susţine că şi-a finalizat toate proiectele începute. Acesta este convins că Morega va putea implementa un nou portofoliu de proiecte, mai ales că de 8 ani conduce societatea Direcţia Publică Motru. „Am finalizat toate proiectele începute, iar din acest an vorbim de un nou portofoliu de proiecte şi cred că ele trebuie implementate de altcineva. Vin aici cu propunerea ca acea persoană să fie Cosmin Morega. Dumnealui conduce de 8 ani societatea Direcţia Publică Motru şi tot ce s-a făcut frumos în oraşul nostru se datorează şi dumnealui”, a precizat Dorin Hanu.
Cosmin Morega susţine că ştie în totalitate problemele oraşului Motru. Acesta şi-a făcut o scurtă prezentare în faţa celorlalţi primari PSD. Morega a recunoscut public că se bazează pe sprijinul lui Dorin Hanu „Am 39 de ani, am crescut şi m-am născut în municipiul Motru, sunt căsătorit, am un băieţel în vârstă de 5 ani, soţia lucrează în învăţământ şi de aproximativ 8 ani conduc societatea Direcţia Publică Motru. Această dorinţă de a candida a venit şi în urma faptului că ştiu în totalitate problemele acestui oraş. Cu sprijinul domnului primar şi al cetăţenilor oraşului Motru, sunt ferm convins că vom câştiga şi vom continua proiectele bune”, a spus Cosmin Morega.
CANDIDAŢI
Tot în cadrul conferinţei de presă de marţi au fost prezentaţi şi candidaţii PSD pentru şapte localităţi. Este vorba despre: Ion Andronescu - Primăria Dănciuleşti; Gheorghe Cîrstea - Primăria Hurezani; Viorel Drăguşin- Primăria Cruşeţ; Ion Bârcă - Primăria Turburea; Ioana Buşe - Primăria Stoina; Constantin Ţucu - Primăria Borăscu şi Marian Tătaru - Primăria Ioneşti.

Vizualizări: 1,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: