Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Logodnă între doi minori de 12 şi 15 ani

Doi minori de 12 şi 15 ani din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, s-au logodit la îndemnul părinților. Organizatorii petrecerii au primit amenzi de 40.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale în contextul pandemiei de COVID-19. În plus, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

"Poliţiştii au efectuat verificări stabilind faptul ca persoanele în cauză, în ziua de 12 ianuarie, în intervalul orar 12,00-15,00, au participat la un eveniment privat respectiv o logodnă, între doi minori de 12 şi 15 ani, care s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, cel în cauză fiind sancţionat de poliţişti în calitate de organizator al evenimentului cu amenda de 10.000 de lei conform Legii 55/2020. În urma vizionării materialului audio-video au fost identificate 12 persoane care au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei fiecare, valoarea totală amenzilor aplicate fiind de 40.000 de lei”, afirmă IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment în vederea sancţionării contravenţionale a acestora.

Verificări va face și Protecția Copilului.

Vizualizări: 2,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: