Ucisă de soţul gelos. „Acum doi ani le-am făcut nunta”

Viaţa unei tinere de 26 de ani, din Vladimir, a fost curmată în noaptea de miercuri spre joi de soţul său, de loc din Bărbăteşti, totul întâmplându-se în urma unor certuri puternice şi a geloziei bărbatului. Nenorocirea a avut loc la Timişoara, acolo unde cei doi gorjeni se mutaseră şi încercau să îşi croiască împreună un viitor mai bun. După ce i-a curmat viaţa femeii, soţul a încercat să îşi pună capăt zilelor, izbind cu maşina un stâlp, dar nu a făcut decât să se accidenteze grav.

Timişoara a fost în şoc joi dimineaţa când s-a aflat despre grozăvia făcută de Sorin Olteanu. Vestea că i-a luat viaţa soţiei sale, Raluca Elena, s-a răspândit repede în toată ţara şi a ajuns până la Bărbăteşti, acolo unde părinţii bărbatului priveau şocaţi la televizor şi nu le venea să creadă că fiul lor a comis o asemenea faptă. Primele informaţii arată că Sorin s-a certat în cursul nopţii cu tânăra pe care o iubea excesiv de mult şi în care se pare că nu mai avea încredere ca în urmă cu mai puţin de doi ani, când cei doi s-au căsătorit.

Raluca Elena lucra la un magazin din centrul Timişoarei, parte a unui lanţ existent la nivel naţional, ea fiind într-o funcţie de conducere. I-ar fi dat de înţeles lui Sorin că doreşte să se despartă de el dacă nu încetează cu reproşurile, iar discuţiile s-au tensionat. Vecinii au povestit că au auzit gălăgie în apartamentul acestora, dar nu au intervenit pentru că cei doi soţi se mutaseră în apartamentul respectiv de puţin timp. Achiziţionaseră locuinţa luna trecută şi până la începutul acestei săptămâni au renovat-o, amenajând-o aşa cum le-a plăcut.

Crimă mărturisită salvatorilor

Crima a ieşit la iveală după ce echipajele de descarcerare, cele de la SMURD şi Poliţie au intervenit pe Calea Lugojului din Timişoara pentru a scoate dintre fiarele contorsionate ale unei maşini un şofer. Era chiar Sorin Olteanu, care alesese să îşi pună capăt zilelor prin izbirea autoturismului de un stâlp de electricitate. Chiar dacă şi-a dorit moartea, bărbatul a rămas cu viaţă. Când a fost scos din mormanul de fiare, a apucat să le spună salvatorilor săi lucrurile oribile pe care le făcuse cu puţin timp înainte. Agenţii au dat atunci alarma şi criminaliştii au mers în apartamentul celor doi soţi, descoperind astfel una dintre crimele despre care se va vorbi mult timp de acum încolo.

Tânărul a fost transportat la spital la Timişoara, iar medicii de aici i-au salvat viaţa. Cel mai probabil, individul nu se bucură că mai trăieşte pentru că va fi anchetat pentru omor calificat comis împotriva unui membru al familiei, ceea ce îi poate aduce decenii de puşcărie. Situaţia aminteşte de Ion Jianu, bărbatul din Motru care anul trecut şi-a omorât iubita în bătaie, fiind condamnat de judecători prin decizie definitivă la 30 de ani de puşcărie.

Şoc la Bărbăteşti: „Nu ne venea să credem”

Sorin Olteanu a lucrat în construcţii în ultimii ani pe diverse şantiere din străinătate, Germania şi Luxemburg în special, iar în ultima vreme se retrăsese cu soţia sa la Timişoara. Tatăl acestuia a rămas mult timp fără cuvinte după ce, joi dimineaţa, colegii l-au întrebat dacă nu cumva băiatul care a comis oribila crimă din Timişoara este fiul său.

Omul s-a uitat şi el la televizor şi a recunoscut maşina, nevenindu-i să creadă că fiul său a făcut aşa ceva. „La maşină numărul este SRO, care înseamnă şi Sorin Raluca Olteanu, dar şi Sorin Romulus Olteanu, numele meu, că e înmatriculată pe numele meu. Nu ştiu ce a fost în capul lui de s-a gândit să facă aşa ceva. Soţia a plecat dis-de-dimineaţă cu altcineva la el, la spital, să vadă ce face, asta după ce am văzut şi noi ştirea la televizor şi am aflat ce s-a întâmplat. Nu ne venea să credem. Acum doi ani le-am făcut nunta aici, acasă la noi, nu le-am oprit nici un ban, i-am lăsat pe toţi ca să îşi poată face amândoi viaţa împreună cât mai frumoasă. Nu ne explicăm niciunul dintre noi ce l-a împins la un asemenea gest. El mai fusese plecat în străinătate, probabil în perioada cât a stat plecat cine ştie ce s-o fi întâmplat între ei. Poate avea vreo bănuială, vreo suspiciune la ea, dar oricum asta nu explică ceea ce a făcut. Acum el e la spital şi o să ajungă la închisoare şi ce-a rezolvat? Dacă mai era un accident sau altceva se mai găsea o scuză, ceva, dar pentru crimă… nu-mi vine să cred aşa ceva nici acum”, a povestit tatăl băiatului.

Vizualizări: 15,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: