Lovit în cap la marginea pădurii

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Văgiuleşti, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de un localnic, care l-ar fi lovit cu un corp dur în zona capului, în timp ce se întorcea acasă, din fondul forestier Murgileşti.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, a reieșit faptul că persoana vătămată prezintă o rană în zona capului, fiind solicitat sprijinul ambulanței pentru transportarea sa la spital și acordarea de îngrijiri medicale.

Presupusul agresor a fost identificat la domiciliu şi condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a situației de fapt, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, a transmis IPJ Gorj.

Totodată, polițiștii din localitate au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, față de agresor, acesta fiind introdus în arestul IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: