Lucrări finalizate pe DJ 672C Runcu

Consiliul Județean Gorj anunță că au fost finalizate lucrările de modernizare a 4,5 km de drum județean (DJ 672C) de pe raza comunei Runcu, lucrările fiind recepționate miercuri. Investiția a fost finanțată din bugetul propriu al Județului Gorj cu 5.919.791,78 lei inclusiv TVA. Drumul a fost dat în folosință cu 3 luni mai devreme decât termenul prevăzut, inițial, în graficul de lucrări.

”Investiția realizată pentru îmbunătățirea infrastructurii de drumuri județene vine în sprijinul dezvoltării comunei Runcu precum și a localităților învecinate ținând cont de faptul că zona prezintă un potențial turistic local important și este în continuă dezvoltare. S-au deschis foarte multe pensiuni, fluxul de turiști este permanent și era necesară o infrastructură modernizată, care va trebui continuată și în alte zone”, a declarat Cosmin-Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Pe lângă acest tronson de drum realizat ce traversează satul Răchiți, mai sunt în lucru DJ 672E Runcu-Arcani și DJ 672D Runcu-Lelești cu ieșire în DN 67D Târgu Jiu-Tismana.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: