Lucrări intense la gazonul de pe stadionul din Craiova

Se lucrează intens la stadionul „Ion Oblemenco” pentru a se monta noul covor de gazon. Cu aproximativ o săptămână înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB s-au demarat lucrările de montare a rulourilor de iarbă.

Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCSB în etapa a 11-a din Superliga, duminică, 18 septembrie, ora 21.30, iar autoritățile fac tot posibilul ca stadionul „Ion Oblemenco” să poată să găzduiască această partidă. Universitatea Craiova a fost nevoită să se mute la Severin pentru că pe stadionul din Bănie a avut loc festivalul „Intencity” iar FCU Craiova a jucat în această perioadă la Târgu Jiu.

După ce festivalul „Intencity” s-a încheiat, suprafața de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco” a trebuit să fie înlocuită deoarece a fost distrusă de miile de persoane care au mers să se distreze la celebrul festival.

Imediat după finalul festivalului, firma angajată ca să se ocupe de schimbarea suprafeței de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco” au început treaba, deoarece oficialii Universității Craiova au făcut presiuni pentru ca meciul cu FCSB să se joace în Bănie.

Universitatea Craiova a postat pe rețelele de socializare un videoclip prin care le prezintă fanilor săi cum arată stadionul cu nouă zile înaintea meciului cu FCSB, iar imaginile dezvăluie faptul că lucrătorii angajați de autorități mai au mult de muncă.

Pe stadionul „Ion Oblemenco” nu s-a mai jucat de pe 11 august 2022, după ce Universitatea Craiova a învins-o în Bănie pe Zorya Lugansk, scor 3-0, în preliminariile Conference League.

Galerie foto



Vizualizări: 1,775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: