Biletele pentru meciul FCU Craiova – Rapid, vineri, la Târgu Jiu

Biletele pentru meciul dintre FCU Craiova și Rapid, programat sâmbătă, 10 septembrie, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu se pot procura începând de vineri de la casa de bilete a stadionului. Organizatorii meciului vor pune în vânzare biletele cu o zi mai devreme decât la meciurile precedente, dat fiind interesul mare pentru meciul contra liderului Ligii 1.

FCU Craiova va întâlni sâmbătă, la Târgu Jiu, liderul la zi al campionatului Ligii 1. Echipa gazdă a luat măsura de pune în vânzare încă de vineri bilete la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, dată fiind cererea mare de bilete pentru acest meci. „Suporterii noștri vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Tudor Vladimirescu. Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului”, a anunțat cșubul din Bănie.

Programul casei de bilete din incinta Stadionului Tudor Vladimirescu va fi următorul: vineri, 9 septembrie, între orele 11-19 și sâmbătă  10 septembrie, între orele 10-21:30.

Suporterii Științei au mai fost anunțați că vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor mobile, a mai anunțat clubul FCU care precizează că imprimarea biletului nu este obligatorie.

Vizualizări: 1,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: