Pandurii debutează duminică în noul sezon de Liga 4

Pandurii Târgu Jiu va juca în noul sezon în Liga 4 Gorj, echipa fanion a Gorjului solicitând acest lucru în vară deși avea loc în Liga 3 și trecuse de licențiere. Primul meci al sezonului este programat în deplasare, la Unirea Țînțăreni.

 Problemele administrative ale clubului Pandurii, imposibilitatea de a transfera jucători și chiar și problemele financiare au făcut ca echipa fanion a Gorjului să ajungă să joace din nou în Liga 4, acolo unde a mai jucat în urmă cu 30 de ani.

Primul joc în Liga 4 din acest sezon, echipa din Târgu Jiu îl va disputa duminică, 11 septembrie, cu Unirea Țînțăreni. Lotul care s-a pregătit sub comanda antrenorului Florin Bejinaru numără 20 de jucători, majoritatea tineri până la 19 ani.

Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a declarat că speră ca tinerii jucători să nu aibă trac în fața mai experimentaților jucători de la județ: „Echipa va fi condusă de directorul Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii, Florin Bejinaru. Ne așteptăm ca jucătorii noștri să reacționeze bine, pentru că sunt niște copii. Este o competiție în care întâlnesc adulți și pentru ei este o întrecere nouă și, pot spune, destul de delicată, pentru că majoritatea echipelor de Liga a patra au foarte mulți jucători cu experiență, care au jucat și la nivelul eșaloanelor doi și trei. Nu ar trebui să fie o problemă atât de mare, dar sper ca ei să reușească să se adapteze la acest nou campionat. Sper ca prin jocul pe care îl vor presta să demonstreze că investiția în tineri este de viitor și să fie un exemplu de urmat”.

În componența lotului sunt jucători care au terminat junioratul, majoritatea studenți, dar și foarte mulți juniori Under 19 ani.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: