Lucrările de alimentare cu apă de la Turcineşti, expertizate din birou

Recepţia lucrărilor de alimentare cu apă a comunei Turcineşti poate fi făcută! Cel puţin asta spune expertul tehnic plătit de primărie să lămurească lucrurile. Consilierul local Dumitru Şerbu este în continuare revoltat şi susţine că expertiza a fost făcută după ureche, pentru că expertul angajat nu a mers în teren să constate cum stau lucrurile.

La ultima întrunire membrii comisiei de recepţie a lucrărilor de alimentare cu apă a comunei Turcineşti au hotărât ca un expert să decidă dacă este bine să se facă recepţia având în vedere faptul că puţul a fost forat la o adâncime mai mică decât cea prevăzută în contract. Expertul şi-a dat girul iar raportul a ajuns ieri la primărie.

„Am contactat mai mulţi experţi din ţară şi l-am ales pe cel cu preţul cel mai mic, respectiv 2.000 de lei. Este vorba de domnul Marin Nicolae din Craiova. Raportul întocmit în urma expertizei făcută în data de 13 ianuarie arată clar că puţul poate fi recepţionat, apa este de calitate ireproşabilă“, a precizat Vasile Gogălniceanu, primarul comunei Turcineşti.

Consilierul Dumitru Şerbu, membru al comisiei de recepţie, susţine că nu va lua în calcul această expertiză declarând că a fost întocmită din birou fără a se ţine cont de realitatea din teren. „Nu ştiu nimic despre raportul de expertiză. Expertul s-a deplasat la Primăria Turcineşti, a purtat nişte  discuţii cu primarul în biroul lui după care s-a întors la Craiova şi nu a fost pe reţea absolut niciun minut. El nu a expertizat niciun obiectiv fixat de către comisia de recepţie. Nu pot să-mi dau seama ce raport de expertiză a făcut el“, a precizat Dumitru Şerbu.

Primarul Vasile Gogălniceanu a precizat  că la sfârşitul acestei săptămâni comisia va fi convocată din nou pentru efectuarea recepţiei.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: