Lucrările de la Sala Sporturilor sunt în grafic

Târgujienii ar putea beneficia până în luna martie a anului viitor de o sală a sporturilor ultra modernă. Constructorul este în grafic cu lucrările urmând ca până în iarnă să finalizeze structura noii clădiri dar și supra-structura. Valoarea investiției se ridică la două milioane de euro, fiind finanțată de la bugetul de stat.

 La momentul actual, doar câțiva piloni și acoperișul au mai rămas din vechea sală a sporturilor. Constructorul muncește de zor la turnarea fundației noilor sedii. Municipalitatea a precizat că pe timpul iernii se va lucra la interioare. ”În prima etapă au fost executate lucrările de dezafectare a pereților frontali, a structurii din beton armat a gradenurilor tribunelor. Până la sfârșitul anului ne-am propus executarea întregii structuri, a suprastructurii astfel încât pe perioada de iarnă să poată executa lucrările de amenajări interioare, iar la sfârșitul primului trimestru al anului viitor, obiectivul să poată să fie pus în funcțiune”, a spus Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul primăriei Târgu Jiu. Noua sală a sporturilor va avea spații destinate sportivilor, spații pentru presă, pentru persoanele cu dizabilități dar și pentru VIP-uri.

 Sport de performanță

Din punct de vedere arhitectural va semăna foarte mult cu noul stadion municipal, aflat și el în construcție. ”Menționez că investiția presupune realizarea unei săli de sport cu 1.230 de locuri, distribuite în patru zone funcționale distincte, pe de o parte tribuna principală prevăzută cu foaier, garderobe, grupuri sanitare, pe latura de vest tribuna destinată sectorului vip, cu acces separat și la fel accese separate pentru alte două zone, zona presei și zona destinată persoanelor cu dizabilități. Se creează noi spații, rezultând și o sală de conferințe, iar corpul B se reconformează total aici fiind spațiile destinate sportivilor, administrației, vestiarele, dușurile, bazinul de recuperare, sauna și alte spații conexe”, a mai spus Raul Chiriac. După modernizare, sala sporturilor ar urma să fie pusă în funcțiune în luna martie a anului 2017.

Galerie foto



Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: