Cât costă un bilet la meciul Pandurii-Steaua

Biletele pentru meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti vor fi puse în vânzare începând de joi, 25 august, iar preţul lor este dublu faţă de celelalte partide. Meciurile cu Steaua sunt de interes pentru suporteri şi, din nefericire, ei vin la stadion pentru stelişti.

Biletele vor putea fi procura atât de la Târgu Jiu, de la sediul clubului Pandurii, din strada Victoriei, cât şi de la Severin, de la casele de bilete ale Stadionului Municipal, situate vis-a-vis de Piaţa Meva. Preţul unui bilet de 10 lei la peluză, 20 de lei la Tribuna II, 30 de lei la Tribuna I şi 40 de lei la Tribuna 0. Preţurile sunt duble faţă de celelalte partide, însă cu biletul de la meciul cu Steaua Bucureşti se poate intra gratuit la următorul meci susţinut pe teren propriu de Pandurii Târgu Jiu, cu ASA Târgu Mureş.

La jocul precedent, cu Astra Giurgiu au fost vândute aproximativ 300 de bilete!

Derby-ul etapei a VI-a din sezonul 2016-2017 va avea loc sâmbătă, de la ora 21, pe Stadionul Municipal din Drobeta – Turnu Severin, între Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti, două dintre echipele care nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest început de sezon.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: