Lui Bălăeţ i se pregăteşte un post de consilier al primarului

Concursul organizat de Primăria Târgu Jiu pentru ocuparea postului de director al Clubului Sportiv Municipal a fost anulat de instanţă, dar decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Primarul Marcel Romanescu a precizat că se vor face toate demersurile pentru a ataca decizia instanţei, însă pentru directorul CSM, Robert Bălăeţ, va pregăti un post de consilier personal pe probleme de sport.

Tribunalul Gorj, prin decizia de luni, a anulat concursul pentru ocuparea postului de director al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, organizat în luna februarie 2019, dar decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

După aproape un an de la câştigarea concursului şi de la validarea lui Robert Bălăeţ pe postul de director al CSM, clubul primăriei ar putea rămâne fără director.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că se vor face toate demersurile legale în caz, iar în urma unei decizii definitive se vor lua măsurile ce se impun. „Toată lumea de la nivelul Primăriei Târgu Jiu este uimită de această decizie dată de instanţă. Nu ştiu cum s-a ajuns aici, am avut discuţii cu cei din primărie şi toată lumea este înmărmurită de ceea ce am văzut pe site-ul Tribunalului Gorj. Dar, voi respecta hotărârile judecătoreşti, aşa cum am procedat întotdeauna, deci şi această hotărâre, însă mă voi folosi de toate căile de atac pe care le am la dispoziţie ca primar. Şi sper ca cei de la Curtea de Apel Craiova să poată să întoarcă această hotărâre pronunţată în primă instanţă la Târgu Jiu. Recursul îl formulăm în funcţie de modul în care a fost motivată această hotărâre”, a precizat edilul, care nu vrea să renunţe la directorul Robert Bălăeţ, pe care îl va numi consilier personal pe probleme de sport dacă se va pierde recursul.

"Indiferent ce se va întâmpla cu această decizie, şi am avut deja o discuţie cu Robert Bălăeţ pe această temă, el va rămâne în continuare în cadrul aparatului primarului. Voi pregăti o poziţie de consilier personal pe probleme de sport pentru Robert Bălăeţ, după ce se va pronunţa instanţa, în condiţiile în care se va pierde acea acţiune. Dar, eu sper în continuare că nu se va întâmpla aşa”, a spus Romanescu.

Prin această decizie de numirea lui Bălăeţ pe un post de consilier, primarul Marcel Romanescu speră să nu aibă de suferit activitatea clubului, echipele, sportivii şi antrenorii. Acesta a mai precizat că Robert Bălăeț a muncit foarte mult la acest club pentru a-l face să funcţioneze şi cunoaşte cel mai bine situaţia fiecărei echipe.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: