Tudor, despre cel care i-a luat locul: "Știe carte"

Ion Tudor, fostul șef al Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, s-a transferat la Craiova. Acesta a anunțat că a solicitat să fie transferat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova. În locul său, a fost numit director inginerul șef Bogdan Chelaru.

Fostul șef al SDN Târgu Jiu va lucra în cadrul Departamentului Juridic al Direcției Regionale. Acesta a declarat că el a fost cel care a dorit să plece. „Sunt la Direcția Regională de Drumuri și Poduri, tot în cadrul acestei instituții. Am solicitat, în urmă cu două săptămâni, transferul meu la Regionala Craiova. Le mulțumesc celor care au înțeles. N-am plecat nici pe alt continent, nici în altă firmă. Am avut demnitate și am spus că plec pentru că este mai bine așa. Poate și pentru mine, dar mai bine și pentru alții. La vremea respectivă, vom mai discuta”, a declarat Ion Tudor, fostul șef al Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Șef al Secției de Drumuri de la Târgu Jiu a fost numit Bogdan Chelaru, fostul inginer șef al instituției. „Am avut rezultate la Drumurile Naționale pentru că am avut un colectiv foarte bun, colegii extraordinari. Unul dintre colegii mei foarte buni a ajuns, destul de tânăr, inginerul șef este un tânăr care a terminat facultatea de Drumuri și Poduri, știe carte și sunt convins că va reuși să facă și el o echipă la fel de bună”, a mai spus Tudor, la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: