Lunca Padeșului, transformată în groapă de gunoi

Imagini revoltătoare au apărut în mediul online cu lunca din Comuna Padeș! La aproximativ o săptămână de când în locația respectivă a avut loc un moment evocator al Revoluției de la 1821, pe poiană în zac mormane de gunoi. Oamenii solicită autorităților locale să ia măsuri.

Lunca Padeșului poate fi confundată zilele acestea, cu ușurință, cu o groapă de gunoi. Zona este plină de resturi alimentare, sticle, hartii, haine și încălțăminte, toate lăsate în urmă de comercianți, dar si de cetățenii care au participat la evenimentul de evocare a Revoluției de la 1821. Deși au trecut câteva zile de la petrecerea câmpenească, gunoaiele încă zac pe jos.

"Vă solicităm domnule primar să rezolvați problema cu curățenia în zăvoi, să organizați colectarea și transportul gunoaielor și să faceți, măcar în ceasul al 12-lea, ceea ce trebuia să faceți chiar de-a doua zi după terminarea sărbătorii. Un primar gospodar, așa ar fi procedat !

Nu e cinstit față de cetățenii comunei să creșteți prețul la gunoi(taxa de salubritate) de la 4 lei/pers/lună în 2 februarie 2022, la 8 lei/pers./lună în 2 iunie 2022 și gunoaiele să ,,zacă” peste mai toate locurile frumoase!", a fost mesajul transmis unul din locuitorii din Padeș către administrația locală.  

Galerie foto






Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: