Luptătorul K1 care a înjurat polițiștii, scos din arest

Luptătorul K1, implicat în scandalul de la Stănești, scapă de arestul preventiv. Ionuț Eugen Chiagă a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Gorj este fără cale de atac.
Tânărul nu are voie să părăsească, până la sfârșitul lunii iulie, domiciliul din comuna Poşta Câlnău, judeţul Buzău.

Compartimentul Supraveghere Judiciară din cadrul IPJ Buzău a fost desemnat cu supravegherea inculpatului, inclusiv prin pătrunderea în imobilul unde bărbatul execută măsura, fără învoirea inculpatului sau a persoanelor care locuiesc împreună cu acesta, a mai decis joi, 2 iulie, Tribunalul Gorj.

Scandalul din comuna gorjeană Stănești a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni. Doi tineri de 23 și 28 de ani, din Buzău, au fost arestați după ce au înjurat și amenințat doi polițiști care interveniseră la un scandal în care erau implicați.

Potrivit presei locale, Ionuț Eugen Chiagă este cunoscut în Buzău drept luptător K1, legitimat la o asociație sportivă de pe lângă o firmă de protecție și pază.

Ionuţ-Eugen Chiagă este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, pentru ameninţare, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 2,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: