Trei medalii la Cupa României pentru Jiul Rovinari

Pugiliştii care se pregătesc la clubul Jiul Rovinari au reuşit o nouă performanţă. Boxerii au luat parte la finalul săptămânii trecute, la Iaşi,  la faza finală a Cupei României pentru seniori de unde au adus trei medalii pentru club.

Pugiliștii legitimați la Clubul Sportiv Jiul Rovinari s-au întors de la finala Cupei României de la Iaşi cu trei medalii. Sportivii au avut o evoluție de excepție la Cupa României pentru seniori, competiție ce a avut loc la Iași în perioada 15-20 martie.

Toți cei trei participanți la întreceri au obținut medalii, una fiind de aur și două de bronz, spre mulţumirea primarului din Rovinari, Robert Filip, cel care a şi anunţat noua performanţă la care se aştepta. “O performanță remarcabilă la care mă așteptam. Deaconu Ianis a obținut locul I și medalia de aur, la categoria 69 de kilograme, în timp ce Nicola Ionuț Adelin (81kg) și Gurincu Ionuț Flavius (+91kg) au ocupat locul al III-lea și au obţinut medalii de bronz”. Competiția a fost de bun augur și pentru tânărul Andrei Musăți, care a susținut mai multe meciuri de verificare cu această ocazie. Alături de Ianis Deaconu, acesta a fost inclus în lotul naţional al României pentru Campionatul Mondial de Tineret din Polonia. „Doi sportivi din orașul nostru vor pune Rovinariul pe harta boxului mondial. Ce poate fi mai frumos!Felicitări tuturor!”, a transmis, pe pagina de socializare, primarul oraşului Rovinari, Robert Filip.

Boxul a devenit deja, de mai mulţi ani, sportul care aduce cele mai multe medalii, la clubul Jiul Rovinari. Pentru că clubul a atras foarte mulţi sportivi talentaţi dar şi antrenori experimentaţi, printre proiectele de viitor necesare oraşului se numără acum o Sală Polivalentă, care să poată organiza competiţii naţionale.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: