Meciurile din ultima etapă din Liga 2 se joacă duminică

Lupta pentru play-off în Liga 2 se dă în aceeași zi, în ultima etapă a sezonului regulat. FRF a decis că toate jocurile au loc în același timp, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, urmând să fie televizate patru partide.

Ultima etapă, a 21-a a Ligii 2, va fi cea în care se vor decide cele șase echipe care vor continua să lupte pentru promovare, cât și cele 14 formații care vor merge în play-out și vor avea ca obiectiv menținerea în eșalonul secund. În acest moment, nicio echipă nu s-a calificat matematic în play-off, iar ocupantele locurilor 1-11 au speranțe la o clasare primele şase.

Meciurile din etapa a 21-a a Ligii 2 nu vor avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, a informat liga2.ro. Toate partidele, inclusiv cele două care nu au nicio legătură cu play-off-ul, au fost stabilite să aibă loc duminică, 28 martie, de la ora 15:00.

Vor fi trei partide în care se vor întâlni adversari care au șanse la play-off (Metaloglobus Bucureşti – Rapid, Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti și Dunărea Călăraşi – ACS Viitorul Târgu Jiu) și alte patru jocuri în care una dintre echipe are speranțe la ”Top 6”: Concordia Chiajna – ASU Politehnica Timișoara, CS Mioveni – Aerostar Bacău, CSM Reșița – U Craiova 1948 SA și FK Csikszereda – CSM Slatina.

Meciurile Pandurii Târgu Jiu – Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea au loc între formații care vor evolua în play-out, însă și acestea au fost mutate tot duminică, de la ora 15:00, deși nu mai au nicio miză.

Program meciuri etapa 21 Liga 2:

duminică, 28 martie, ora 15:00

Metaloglobus Bucureşti – Rapid

Dunărea Călăraşi – ACS Viitorul Târgu Jiu

Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti

Concordia Chiajna – ASU Politehnica Timișoara

CS Mioveni – Aerostar Bacău

CSM Reșița – U Craiova 1948 SA

FK Csikszereda – CSM Slatina

Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea

Pandurii Târgu Jiu – Unirea Slobozia

Farul Constanța stă.

SCM Gloria Buzău nu se dispută, deoarece Turris Oltul s-a retras din campionat.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: