Lupuţ îşi laudă jucătorii pentru a le creşte moralul

ACS Viitorul Târgu Jiu a trecut cu bine peste umilința din cupă când echipa a fost lăsată în Filiaşi să vină acasă cu ce poate. Formaţia antrenată de Cristian Lupuţ a încurcat FC Hermannstadt în campionat dar rămâne tot fără nici o victorie înainte de etapa a şaptea.

Eliminată marțea trecută din Cupa României, de CSO Filiași, eșec în urma căruia jucătorii și stafful tehnic al divizionarei secunde au fost abandonați la stadion de șoferul autocarului, ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat, marți seara, cu FC Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 6-a din Liga 2. La finalul partidei, antrenorul Cristian Lupuț s-a arătat mulțumit de rezultatul de egalitate şi şi-a lăudat puţin jucătorii pentru a le da moral: ”Ca să fiu sincer, sunt foarte mulţumit cu acest punct. Poate, cu puţină şansă, reuşeam să luăm cele trei puncte, dar, una peste alta, mă bucură creşterea echipei, nivelul jocului începe să se vadă, iar eu sper ca în etapele următoare să avem prima victorie. La Chiajna, la fel, am făcut un joc tactic foarte bun, cu un adversar greu, cu pretenţii de promovare. Şi acolo, dacă eram puţin atenţi, puteam să ne întoarcem cu trei puncte. E posibil si ca jucătorii mei să se motiveze mai bine cu adversari buni”.

Jocul s-a disputat la Drobeta Turnu Severin, fiindcă la stadionului Municipal din Târgu Jiu se desfăşoară lucrări de refacere a gazonului.

Gorjenii rămân însă fără victorie în actuala stagiune și ocupă locul 17 în clasamentul Ligii a 2-a, cu doar 3 puncte.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: