Porter Troupe are amintiri frumoase la Târgu Jiu

Americanul din lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu cu cea mai mare experienţă în baschetul din România, Porter Troupe, a fost recent prezentat suporterilor echipei. Acesta nu a putut încă debuta la echipa locală din cauza unei probleme medicale minore.

Porter Troupe a revenit la Târgu Jiu şi va evolua la echipa locală a clubului primăriei, acesta mărturisind recent că vrea să încheie cariera de jucător în România tot în oraşul în care a început. Din păcate el nu a putut evolua în meciul ce a urmat prezentării lotului, dar a jucat la al doilea meci de la turneul de la Târgu Jiu.  

“Am avut o problemă la stomac în prima zi, iar apoi a trebuit să joc mai mult. A fost plăcut, dar apoi s-a accidentat Bashir şi nu eram pregătit să duc tot meciul. Până la urmă, asta a fost şi a trebuit să o fac”, a mărturisit jucătorul care a schimbat percepţia gorjenilor despre acest sport în urmă cu foarte mulţi ani, acesta fiind foarte iubit încă de suporterii gorjeni: „Întotdeauna este plăcut să joc în faţa acestor fani, am multe amintiri frumoase aici şi fanii sunt extraordinari. Am fost minunat să evoluez din nou în faţa lor, păcat că nu am putut să le ofer o victorie. Acum aşteptăm meciurile oficiale, pentru a reuşi şi prima victorie. Cred că avem nevoie de un roster mai adânc. Este greu să joci în numai 5-6 oameni la acest nivel. Înţeleg acest proiect şi sunt fericit pentru copiii din acest oraş, că au această oportunitate, dar ca să poţi face faţă în această ligă, îţi trebuie cel puţin 8-9 jucători care să poată să joace la acest nivel, altfel ne va fi foarte greu. S-a văzut pe final, când banca lor a fost mai lungă şi ne-a fost foarte greu”.

Porter Troupe a declarat că proiectul CSM dă multe şanse tinerilor gorjeni şi a apreciat acest lucru, dar experimentatul baschetbalist a sugerat că există şi reversul medaliei.

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: