CSM Târgu Jiu, încă o testare la Cupa Timişoara

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu participă la Cupa Timișoara, competiţie care are loc în perioada 16-18 septembrie. CSM Târgu Jiu va juca cu OBS Euro Tour USA Team și SCM Timișoara la acest turneu amical.

CSM Târgu Jiu a informat că echipa se va deplasa la Timișoara pentru a participa la Cupa Timișoara NetBet. După confruntările cu Steaua București și SCM U Craiova din cadrul turneului de la Târgu Jiu, formația antrenată de Jordanco Davitkov va juca în cadrul Cupei Timișoara cu selecționata americană OBS Euro Tour USA Team, dar și cu formația gazdă, SCM Timișoara.

Sala „Constantin Jude” va fi gazda triunghiularului baschetbalistic, iar prima partidă a gorjenilor este programată pentru vineri, 17 septembrie, de la ora 19.00. Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 16.00, elevii lui Davitkov se vor confrunta cu formația gazdă, SCM Timișoara.

„Echipa noastră are ocazia își măsoare forțele cu două echipe diferite ca stil”, a spus expertul sportiv Adrian Roșu pentru site-ul CSM. Coordonatorul secției de baschet este convins că turneul de la Timișoara este unul în care se pot face mai multe reglaje în jocul echipei chiar înainte de debutul oficial în noul sezon baschetbalistic.

CSM Târgu Jiu va disputa primul meci oficial din acest sezon în Turul I al Cupei României, pe 24 septembrie, la Târgu Jiu, în manșa tur cu deținătoarea trofeului, CSO Voluntari.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: