Cojocaru cere linişte la Pandurii pentru promovare

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu nu vrea ca problemele de la clubul gorjean, aflat încă în insolvenţă, să se răsfrângă asupra jucătorilor. Tehnicianul cere linişte la club şi o stare de normalitate pentru a putea avea şi rezultate bune în campionat.

Pandurii a început bine noul sezon, cu două victorii, dar etapa trecută a remizat acasă, în meciul jucat la Filiaşi, cu Voinţa Lupac. Acesta a fost primul pas greşit al gorjenilor, iar antrenorul Călin Cojocaru vrea ca astfel de evenimente să nu se mai repete.

Înaintea meciului cu Gilortul, din etapa viitoare, Cojocaru sugerează că încă sunt lucruri care nu au fost puse la punct la club, în privinţa organizării şi cere linişte la echipă pentru ca problemele clubului să nu afecteze şi jucătorii cum s-a întâmplat în ultimii patru ani în care clubul nu a avut nici un fel de finanţare.

Acum problema banilor s-a rezolvat, dar apar alte şicane organizatorice, chiar din partea celor care ar trebui să ajute echipa în momentele dificile. „Trebuie să avem o altă atitudine cu toţii și să fim organizați, aici nu mă refer doar la organizarea jocului, ci și a clubului în general. Trebuie să fim mai organizați, lucrurile să fie normale și să nu se răsfrângă problemele de la club asupra jucătorilor”, a spus evident nemulţumit de situaţia de la club antrenorul, referindu-se, probabil, la dorinţa asociaţilor de a schimba conducerea actuală a echipei într-un moment în care Pandurii avea linişte şi începuse bine noul sezon.

Membrii asociaţi de la Pandurii sunt cei care au solicitat insolvenţa echipei în 2016, atunci când s-au şi angajat că vor sprijini financiar echipa pentru a ieşi din insolvenţă, lucru pe care ulterior nu l-au mai făcut iar Pandurii a ajuns să retrogradeze din Liga 1 în 2017 şi apoi din Liga 2 în 2021.

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: