Mafie cu stăpâni şi slugi în CEO şi în politica din Gorj

În Sicilia începutului de secol XX, mafioții comandau asasinate pe care slugile lor le executau fără cârtire și pe solde mici. Umbra în care stăteau adevărații mafioți îi proteja față de lege și de oamenii simpli care sufereau și condamnau stăpânirea mafiotă și regulile ei nenorocite. Mafia a trecut oceanul, stăpânii și slugile lor au năpădit lumea, s-a născut o eră a terorii, banilor negri, cercurilor de afaceri și politice… totul sub zodia mafiei generalizate. Esența o constituie relația stăpân-slugă și OMERTA, nefasta lege a tăcerii mafiote.
Mă uit în Gorj și sunt atent la ce se întâmplă cu mineritul și manipularea viitorului a mii de familii. O mafie politică perfectă, ramificată în țară și în afara ei, ascunsă-n umbra unor decizii secrete sau prea puțin spuse. Ca în orice acțiune mafiotă un partid sau grupul lui de interese comandă, iar slugile, sofisticații asasini economici sau ieftini spălători de cadavre, fac treaba murdară. De mult timp, mafia ordonă de la București, iar slugile execută aici, acasă la noi. Dacă nici acum nu aprindem lumina în locurile unde se ascund mafioții, slugile lor vor ucide viitorul complexului, al Gorjului și al copiilor noștri.
Par simple vorbe, dar nu sunt! Uitați-vă la campania asta electorală! Ascultați atent ce se spune la radio! Priviți atent la televizor! Citiți atent tot ceea ce se scrie! Veți vedea, din ce în ce mai clar, mafia din politica Gorjului și slugile ei, veți înțelege cine comandă, fără să se arate și cine execută la drumul mare, cine tace vinovat și cine urlă inconștient. M-am întrebat unde este partidul care stăpânește Gorjul de 26 de ani! Unde sunt demonstraţiile lui de forță din anii trecuți? De ce nu și-au făcut primarii acestei oculte politice locale poze cu șeful lor, ca-n 2008 sau în 2012? De ce au fugit de chipul lui pe afișe? Răspunsul e simplu: În Gorj, mafioții, acum, în 2016, s-au perfecționat! Acum, doar comandă! Slugile lor ieftine execută! Rețeta de la CEO este aplicată și în politică. Marii stăpâni de clanuri mafiote s-au unit la București, au făcut strategia secretă și au dat ordin. La Gorj, slugile s-au executat și au trecut la fapte. Miza lor la CEO este jugul energetic străin. Miza lor în politica gorjeană este legată de banii pe care îi mai pot căpușa câțiva ani și să scape de pușcărie. Poate sună dur, dar este purul adevăr. Cine e atent și vrea să afle va ști că am dreptate.
Dan Vîlceanu

Vizualizări: 4,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: