Candidatul Cosmin Morega a garantat viitorul locuințelor sociale din Motru

Candidatul PSD Motru la funcția de primar, Cosmin Morega, și echipa sa de campanie s-a întâlnit, marți, și cu locatarii blocurilor C3 și C7 din municipiu, imobilele fiind unele compuse din locuințe sociale, în care domiciliază persoane cu venituri foarte mici.
Locatarii au fost foarte încântați de vizita candidatului PSD, cu atât mai mult cu cât Cosmin Morega i-a ajutat pe toți, în ultimii opt ani de zile, în rezolvarea mai multor probleme, ce au ținut atât de veniturile lor, cât și de starea precară a locuințelor. „Am fost primit cu mare bucurie în locuințele lor sărace, unde stau chiar și câte șapte sau opt persoane, adulți și copii mici. Toți au ținut să fiu în mijlocul lor și să-i asigur că nu-i voi da afară din case, așa cum au avut grijă să zvonească mai mulți contracandidați de-ai mei. Le-am spus să stea liniștiți deoarece nu m-am gândit niciodată să iau în calcul vreo astfel de aberație, ori să-i punem, de acum încolo, pe acești cetățeni, extrem de săraci, la plata utilităților, de care sunt scotiți, prin hotărâre de Consiliu Local”, a declarat social-democratul Cosmin Morega, singurul candidat pentru Primăria Motru care nu a ocolit această zonă, transmițându-le, de altfel, și acestor cetățeni cu venituri mici, că programul său pentru patru ani îi privește, direct, și pe ei.
„Toți și-au exprimat încrederea și susținerea deplină și au recunoscut că știu că, toate cele spuse de contracandidați sunt minciuni, eu fiind singurul care le-am întins o mână de ajutor în diferitele probleme familiale, de sănătate sau în legătură cu rezolvarea anumitor documente. Și ei sunt cetățeni ai acestui municipiu și îmi doresc să-i pot ajuta în continuare”, a conchis Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: