Magazin Digi în Shopping City Târgu Jiu

RCS & RDS deschide astăzi, 16 octombrie 2014, în Târgu Jiu, un magazin nou sub brandul Digi, localizat în Shopping City, din str. Termocentralei nr. 10, prezentat sub un concept nou şi inovator.

Această etapă face parte din procesul de tranziţie a produselor şi serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicaţii, precum şi divizia de conţinut TV, respectiv toate televiziunile deţinute. Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi şi la nivelul reţelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacţiune cu clienţii, care sunt consiliaţi de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesităţile lor de comunicare. Totodată, noul magazin vine în întâmpinarea clienţilor cu un design modern şi unic în piaţa de telecom.

„Ne dorim să le oferim clienţilor un mediu plăcut şi un spatiu prietenos în care să le prezentăm ofertele avantajoase ale companiei. Mai mult, noul concept le permite vizitatorilor să testeze serviciile de comunicaţii din portofoliul RCS & RDS şi să primească informaţii complete despre acestea.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Magazinul Digi din Shopping City are o suprafaţă de 80 metri pătraţi şi este delimitat în mai multe zone: zona de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă, zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil, unde clienţii au acces la gama de echipamente şi telefoane mobile şi zona de plată a facturii, unde clienţii îşi pot achita facturile lunare. Totodată, magazinul Digi este dotat cu echipamente de ultimă generaţie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile companiei.

RCS & RDS a deschis şi alte magazine sub brandul Digi, în oraşele Bucureşti, Oradea, Constanţa, Galaţi, Cluj, Timişoara. Compania va moderniza gradual şi va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenţă proprii existente la nivelul întregii ţări.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: