Magazinul din Târgu Jiu în care se intră... cu mașina

O femeie din Târgu Jiu face apel la autorități să ia măsuri cu intersecția de la Piața Mică în care au loc frecvent accidente. Este o zonă foarte aglomerată, cu mașini parcate care blochează vizibilitatea altor șoferi. Undeva, pe colț, este un magazin în care periodic intră câte o mașină. Cel mai recent eveniment de acest fel a fost sâmbătă.

Rodica Sturzu le cere celor responsabili să ia măsurile care se impun. “Domnule Primar Marcel Romanescu, vă adresez rugămintea să faceți ceva în ceea ce privește intersecția de la Piața 9 Mai (Piața Mică). Fiica mea locuiește în clădirea de la nr. ... și suntem exasperați de zecile de accidente care se produc repetat. De-a lungul anilor au fost și numeroase decese. Are doi copii de 8 și 6 ani. Refuz să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă erau la poartă. Abia plecaseră de la mine”, a scris gorjeanca pe pagina de socializare.

La accidentul trecut le-a fost distrusă mașina pe care nu apucaseră să o bage în garaj, că au găsit poarta blocată de alte mașini. “Fiind vorba de Piață este un trafic intens și continuu. Solicităm amplasarea unor limitatoare de viteză, cât și protejarea trotuarului, prin amplasarea unor stâlpișori și marcarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni și lângă această intersecție. Nu este vorba de banii pe care îi bagă periodic în reparații, ci DE VIAȚA COPIILOR. Și nu este vorba doar de copiii lor, ci și ai târgujienilor care își închipuie că sunt în siguranță mergând pe trotuar să-și cumpere un kg. de roșii din Piață”, a mai scris Rodica Sturzu pe pagina de socializare.

Aceasta a postat și imagini de la mai multe evenimente rutiere care au avut loc în zonă. (A.A.)

Galerie foto




Vizualizări: 8,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: