Mai mult spațiu verde. Parc de 12 hectare în Târgu Jiu

Autoritățile locale din Târgu Jiu se laudă cu mai mult spațiu verde de anul viitor și cu parcuri reabilitate. Un exemplu dat de municipalitate este parcul de peste zece hectare ce se conturează în cartierul Narciselor.

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu susțin că și alte zone verzi urmează să fie puse în valoare de anul viitor. “Pe lângă reabilitarea unor zone existente, viabilizăm noi zone. Ca exemplu, este parcul din zona Narciselor. Această zonă este nouă de dezvoltare. Ne dorim să realizăm o nouă zonă rezidențială. Sunt 40 de hectare. Mă refer la locuințe, un nou drum relevant la nivelul municipalității. Este un parc de 12 hectare în execuție, finanțat din fonduri europene și care va deveni un nou punct de atracție la nivelul municipalității, undeva în prima parte a anului viitor”, a spus Raul Chiriac, Directorul Direcției de Investiții din cadrul primăriei, la Accent TV.

Mii de arbori vor fi plantați în cartierul Narciselor. „Sunt plantări de pomi de diferite specii, amenajări peisagistice. Vor fi peste două mii de pomi în această zonă. Proiectul mai prevede un amfiteatru în aer liber, un punct info care e prevăzut și cu grupuri sanitare pentru cei care vin în zonă”, a mai anunțat Chiriac.

Vizualizări: 3,433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: