Mai multe eleve din Vaslui au fost forţate să nu se prostitueze

Este un sentiment recurent: televiziunile şi ziarele par să nu mai aibă ce ştiri să dea. Uită de legea aia că nu e ştire atunci când un câine muşcă un om şi încep să transmită tot felul de banalităţi. Ca de exemplu aia de ieri, cum că trei poliţişti vasluieni au fost reţinuţi pentru că au obligat mai multe minore să nu se prostitueze. Aşa, şi? Ce-mi spune mie Realitatea TV cu ştirea asta? De când nu e voie la Vaslui să obligi eleve să se prostitueze? Asta e partea a. şi partea be – cum adică să le obligi? Există cineva din Vaslui care nu s-ar prostitua, dacă ar avea posibilitatea? Poliţiştii respectivi sunt nişte binefăcători, e clar.

De altfel, cred că în Vaslui nici nu există concursuri de miss. Sau, mă rog, există, dar nu le zice aşa. Le zice Miss Centura sau ceva de genul şi câştigătoarea obţine direct dreptul de a profesa sub atenta îngrijire a unui poliţist sau, dacă are noroc, chiar a unui proxenet din localitate. De altfel, nu m-ar mira ca peştii să aibă departament de HR care să ţină interviuri de angajare unde să se calce în picioare doritoarele. Şi cine nu ia examenul la prostituţie se face, nu ştiu, funcţionară la filiala unei bănci din oraş.

Nu e de râs, nu? V-aţi supărat? Sunteţi părinţi de fete şi vă e frică să nu li se întâmple ceva? Ei, ţineţi-le departe de Vaslui, atunci. În Vaslui, femeile care nu solicită bani pentru sex nu sunt deloc bine privite. Ar putea să aibă probleme.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: