Mai multe primării caută șoferi

Primăriile din Gorj reușesc cu greu să găsească șoferi pe microbuzele școlare, salariile fiind mult mai mici decât în mediul privat.

Primăria Slivilești a scos la concurs un post de șofer. Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții: studii medii; posesor permis conducere categoriile B, C, D, BE, CE, DE; atestat profesional transport persoane; vechime în specialitate 5 ani. Cei interesați trebuie să depună dosarul până pe 18 octombrie 2019, iar concursul va începe în ultima zi a lunii, cu proba scrisă.

Și Primăria Mătăsari caută conducător auto, aici cerințele fiind mai mici. Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria B; certificat competențe profesionale în transporturi auto; fără vechime; studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat. Proba scrisă va fi pe 24 octombrie, iar interviul pe 29 octombrie.

Primăria Drăguțești caută șofer care să îndeplinească următoarele condiții: absolvent de studii medii, cu diplomă de bacalaureat; atestat de transport persoane valabil; permis de conducere valabil pentru categoriile: B, C, D sau BE, CE, DE; vechime în muncă de minimum 3 ani ca șofer. Termenul limită de depunere a dosarelor este 19 noiembrie.

Șofer caută și Şcoala Gimnazială „George Uscătescu” din Târgu Cărbunești, dar aici se cere o vechime în muncă de 20 de ani, permis conducere categoria D și atestat șofer transport persoane. Cei interesați pot depune dosarele până pe data de 17 octombrie.

Vizualizări: 2,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: